Drinkwater Fonds

IBOTA Drinkwater Fonds

 

Het gebrek aan schoon en veilig drinkwater is een snel groeiend probleem in veel landen en in rampgebieden. Zo is er momenteel een urgente vraag naar schoon drinkwater in Haïti, waar de dodelijke ziekte Cholera opnieuw heeft toegeslagen. Tijdens de aardbeving in 2010 hebben wij daar honderden waterfilters heen kunnen sturen. Net zoals we dat de afgelopen jaren ook deden naar bijvoorbeeld: India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Indonesië, Vietnam, Kenia en Uganda. Simpelweg omdat schoon drinkwater voor heel veel mensen niet vanzelfsprekend is. En de vraag naar oplossingen voor dit nijpende probleem groeit!

Dat is precies waarom het IBOTA Drinkwater Fonds (IDF) in het leven is geroepen. En daarom willen wij het IDF onder jullie aandacht brengen met een dringende oproep om het IDF te ondersteunen voor een bedrag van (ten minste) 5 Euro in de maand.
Dat is voor de meeste mensen in ons land een kleine donatie, maar voor velen een kans om te overleven!

 

Voor aanmelden gebruikt U het onderstaande formulier Overeenkomst - Periodieke gift in geld.

 

Wanneer je (minimaal) voor een jaar donateur wilt worden ontvang je een sponsor-certificaat van het IDF en een eigen Travel Mate waterfilter (t.w.v. € 69,00). 

 

U kunt uw eenmalige gift overmaken op:

Rekening: NL69 RABO 0396 5377 23

Ten name van: Stichting IBOTA

Onder vermelding van: Drinkwater Fonds

 

Namens de mensen voor wie dit van (levens)belang is, willen we jullie hartelijk danken!